"Saving people, hunting things, the family business."
Ostatnio edytowany przez makowczyk (2014-07-29 11:14:55)
Ja i moja mama jesteśmy wielkimi fankami SPN, jest świetny (przynajmniej pierwsze sezony były, potem zrobiło się słabsze, ale..oj tam ) I Twoja ikonka z Cassem <33333 xD Mama moja nawet kota swojego Misha nazwała na cześć Mishy Collinsa ;P
Ten serial jest cudowny, o tak :'D Zgadzam się, pierwsze dwa sezony były najlepsze ale kolejne też złe nie są, choć widać jest, że producentom i pisarzom zmieniły się gusta i ogółem chyba cały zarys spn. Ale co tam, nawet jeśli ten sezon, najnowszy, okaże się kichą to ja będę prychać, ja się będę wściekać, ale to historia moich kochanych chłopaków, nie mogę tego nie oglądać. Jak już się wciągniesz to do końca <3
A moja mama na razie się tego boi. XD Brat to za to lubi, i siostra, mam w planach jeszcze tatę przekonać.~
SUPERNATURAL <3 Jeden z najlepszych seriali, chyba najlepszy w sumie. Pierwsze sezony były najlepsze, a teraz już robią trochę na siłe, ale tak cyzsiak fajne jets <#
Bookie, zgadzam się w stu procentach <3 Nowsze sezony robią mocno pod publikę albo tak się tylko wydaje, nie wiem, może to przez nowych, mniej doświadczonych twórców czy coś.