FORUM POLSKICH ARTYSTÓW Z DEVIANTART.

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2014-07-28 21:31:40

makowczyk

Deviantowicz

Punktów :   

Supernatural

"Saving people, hunting things, the family business."

"Supernatural", czyli po polsku "Nie z tego świata", jest to seria o dwóch braciach o wdzięcznych imieniach: Sam i Dean, o ich relacjach z innymi, jak i ze sobą, problemach - tych zwykłych i niezwykłych. Jakie to problemy mogą być niezwykłe?

Najpierw, co chłopaki robią w serialu oprócz kłótni? Otóż, jak można się domyślić z tytułu - polują na różne, męczące ludzkość od mileniów stwory nie z tego świata, stwory, o których opowiada się w nocy przy ognisku, o których myśląc budowaliście w sobie za dziecka strach przed ciemnością; od duchów, poltergeistów, przez legendarne potwory wspominane w różnych religiach, wierzeniach i opowiastkach, po pogańskich bożków i nawet anioły.
Jest nawet nazwa dla ich profesji - łowcy, po ang. hunters, co moim zdaniem ładniej brzmi :3

Serial zaczyna się poszukiwaniem ojca przez obydwu braci, który wyjechał na ważną misję - też jest łowcą - i "nie był w domu już kilka dni". Wyjeżdżają kompletnie w ciemno, wyłapując wskazówki możliwie przybliżające ich do odnalezienia go, jednak tak łatwo nie będzie. Sam musiał rzucić studia - na początku wydawało mu się że będzie mógł do nich wrócić, ale cóż, życie łowcy wymaga poświęceń, o czym przekonujemy się zresztą wchodząc dalej w serię.
Sam musiał też opuścić chwilowo swoją dziewczynę, co okazało się później ogromnym błędem.

Nie będę wam więcej pisać ponieważ jestem okrutną osobą i wolę żebyście sami go obejrzeli, do czego gorąco zachęcam~

Pozdrawiam fandom <3

Mały przedsmaczek tego co macie przed sobą, 100% accurate!
https://www.youtube.com/watch?v=__ZSQRvTZ-Y

Link do polskiej grupy na fb:
https://www.facebook.com/groups/supernaturalpl/

Ostatnio edytowany przez makowczyk (2014-07-29 11:14:55)

But he was my gay thing!

#2 2014-07-29 09:55:37

Officerka

Szefowa

Punktów :   

Re: Supernatural

Ja i moja mama jesteśmy wielkimi fankami SPN, jest świetny (przynajmniej pierwsze sezony były, potem zrobiło się słabsze, ale..oj tam ) I Twoja ikonka z Cassem <33333 xD Mama moja nawet kota swojego Misha nazwała na cześć Mishy Collinsa ;P

#3 2014-07-29 10:25:34

makowczyk

Deviantowicz

Punktów :   

Ten serial jest cudowny, o tak :'D Zgadzam się, pierwsze dwa sezony były najlepsze ale kolejne też złe nie są, choć widać jest, że producentom i pisarzom zmieniły się gusta i ogółem chyba cały zarys spn. Ale co tam, nawet jeśli ten sezon, najnowszy, okaże się kichą to ja będę prychać, ja się będę wściekać, ale to historia moich kochanych chłopaków, nie mogę tego nie oglądać. Jak już się wciągniesz to do końca <3
A moja mama na razie się tego boi. XD Brat to za to lubi, i siostra, mam w planach jeszcze tatę przekonać.~

But he was my gay thing!

#4 2014-08-13 19:56:26

Bookie

Deviantowicz

Punktów :   

SUPERNATURAL <3 Jeden z najlepszych seriali, chyba najlepszy w sumie. Pierwsze sezony były najlepsze, a teraz już robią trochę na siłe, ale tak cyzsiak fajne jets <#

#5 2014-08-17 15:44:48

makowczyk

Deviantowicz

Punktów :   

Bookie, zgadzam się w stu procentach <3 Nowsze sezony robią mocno pod publikę albo tak się tylko wydaje, nie wiem, może to przez nowych, mniej doświadczonych twórców czy coś.

But he was my gay thing!

Stopka forum

RSS