FORUM POLSKICH ARTYSTÓW Z DEVIANTART.

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2014-07-18 17:15:45

Officerka

Szefowa

Punktów :   

Najgorsze Filmy...

...Waszym zdaniem, najgorsze filmy jakie oglądaliście? Co Was wcale, a to wcale nie 'ruszyło' , mimo, że były nad nim zachwyty?

Mnie wcale, a to wcale nie ruszył "Jak Wytresować Smoka" - jedyny plus tej produkcji to Szczerbatek.

Gdzies tam w tle przewija się "Dziewiąte Wrota"  - nie wiem, może nie zrozumiałam....?

#2 2014-07-23 20:09:05

AlexisAvi25

Deviantowicz

Call me!
Punktów :   

Re: Najgorsze Filmy...

szczerze mówiąc to mnie mało co rusza, ale "Jak wytresować smoka" pokochałam(druga część lepsza ;w; ), ale to może dlatego, że od zawsze bardzo lubiłam smoki a w tej odsłonie podobały mi się jeszcze bardziej...

Jestem jedną z tych osób, które nie lubią "Krainy Lodu" :'D niektóre akcje tam moim zdaniem po prostu są bardzo nienaturalne(zachowanie, słowa, rzeczy/ludzi, nie magia itp.) i nielogiczne. Piosenki były świetne- prawda, ale samymi piosenkami się nie nadrobi poziomu ^^;

Avatar: The Last Airbender... I tak, mówię o filmie, nie kreskówkę :'D Kto oglądał ten serial animowany powinien wiedzieć, czemu to jest AŻ TAK złe, a ci którzy nie oglądali mogą zauważyć chociażby bardzo słabą grę aktorską. Szczerze mówiąc to najgorszy film, na jaki poszłam do kina.

#3 2014-07-24 13:38:30

Officerka

Szefowa

Punktów :   

Re: Najgorsze Filmy...

Avatar to porażka na całej linii była, gdzie w przypadku kreskówki - uwielbiam ją. Historia, świat, postaci, flora i fauna - super! Film był klapą.

Stopka forum

RSS